Bijkomende info

U bevindt zich momenteel op het gamma Home office en computertafels.
De klanten die deze pagina hebben gezien, bekeken ook de volgende categorieën : Bureaus bevattende Zit-sta bureau, Bureau eilanden of Directiebureau.

Neem een kijkje in ons assortiment met zit- sta bureaus, informaticabureaus met uitschuifbare plank voor uw toetsenbord en nog veel meer! Dit alles in verschillende merken (Ergoton, Hammerbacher, etc), soorten onderstel (L-vormig, vol onderstel) en dikte van het werkblad van de computertafel (22 of 25 centimeter).

De juiste houding achter uw computertafel

Nu we steeds meer en steeds langer achter onze computertafel zitten/staan, is het belangrijk dat we een goede houding aannemen. Met gemiddeld 8 uur per dag achter een computertafel kan een verkeerde houding vervelende gevolgen hebben voor de rest van uw leven. Het kan langdurige en permanente rugklachten opleveren die u zeker niet wilt overhouden aan een verkeerde houding. Kies daarom voor een ergonomische zithouding, ergonomische bureaus en – niet te vergeten: ergonomische bureaustoelen !Daarnaast is het erg belangrijk om achter uw computertafel vandaan te komen op meerdere momenten van de dag. De kern van het probleem bij mensen achter een computertafel is namelijk dat ze – door het aannemen van dezelfde houding – altijd dezelfde spieren belasten. Andere spieren krijgen op die momenten geen aandacht, wat slecht is voor de gezondheid van deze spieren.

Verschillende soorten computerbureaus

Als kantoorspecialist heeft JM Bruneau een uitgebreid aanbod aan computerbureaus. Zo hebben we goedkope oplossingen, maar ook de meest kwalitatieve en betrouwbare computertafels zijn in ons assortiment te vinden. Scroll door ons aanbod en profiteer van kortingen, onze 24h levering en de 2 jaar garantie op onze producten!